lpo_RNx56.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde talepleri ve sorunları dinleyip, ilçelere götürülen projeler hakkında sunum yaptı.



29 Aralık 2023 Cuma
Gaziantep

Başkan Fatma Şahin yaptığı konuşmada, 6 Şubat depremlerini işaret ederek, “Bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anları yaşayabiliyoruz” diyerek, şunları söyledi:

“Depremlerin ardından yaklaşık 1 yıl geçti. 6 Şubat depremlerinden on yıl yaşlandım. Sizin de her birinizin benzer şeyler yaşadığına eminim. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak bünyemizdeki her bir kişi kentimizin ihtiyaçlarını karşılamak olsun, yardımına koşmak olsun 7/24 çalıştı. Bu özveriyle de ilçelerimize dönük hassasiyetle çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.” 

KILAVUZLU BARAJI GES PROJESİ İLE SULAMA SİSTEMİNE ENTEGRE EDİLECEK

Konuşmasının ardından son bir yıl içerisinde depremden etkilenen ilçelere yapılan hizmetlere ilişkin sunum yapan Başkan Şahin, içme suyu temini, ulaşım, barınma, eğitim destekleri, beyaz masa ve sosyal marketler gibi projelerle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Şahin, tarım konusunda yapılan fide, fidan alet ekipman desteklerini detaylı olarak anlatıp Kılavuzlu Barajı için de güneş enerjisi santrali kurulacağını ve sulama sistemine entegre edileceğini söyledi.

Toplantılarda Vali Yardımcısı Sedat Sezik, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve muhtarlar bulundu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi