df_377yQ.jpg

Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birisi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde borçlanmalar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan belediye meclisinde, belediyenin iç kaynaklı 1 milyar TL kredi kullanımı için meclisten onay çıktı.



18 Ocak 2024 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde borçlanmalar tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde 1 milyar 400 milyon, 3 milyar ve 3.5 milyar olmak üzere toplamda 8 milyara yakın iç kaynaklı kredi kullanımı için meclisten yetki alan belediye, borçlanmalara yeni yılın ardından da kaldığı yerden devam ediyor.

1 MİLYAR TL DAHA KREDİ KULLANACAK

2024 yılının ilk meclis toplantısı geçen hafta yapıldı. Meclise, belediyenin bu yıl içerisinde iç kaynaklı 1 milyar TL daha kredi kullanılması teklif edildi. Teklif, çoğunluğunu Ak Parti ve MHP’li üyelerin oluşturduğu meclisten geçti.

CHP BİLDİĞİNİZ GİBİ

Madde meclisten geçerken, CHP’liler yine ölü taklidi yaptı ve belediyenin daha fazla borçlandırılmasına sessiz kaldı. CHP, aynı tutumu geçtiğimiz yılda sürdürmüş, 8 milyar TL’ye yakın borçlanma maddeleri meclisten geçerken yine sessiz kalmıştı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi