xc_XkTTN.JPG

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile D.T. Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Park’ta incelemelerde bulundu. Başkan Fadıloğlu, AK Parti heyetinden büyük beğenisini alan eserler hakkında bilgiler verdi.



8 Şubat 2024 Perşembe
Gaziantep

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler ve Mehmet Ali Korkmaz ile birlikte D.T. Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Parkı gezdi. İnceleme sırasında D.T. Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Park’ın işleyişi ve teknik özellikleriyle ilgili bilgiler paylaşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, program esnasında kendisine yöneltilen tüm soruları da cevapladı.

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILMIŞ

Gezi sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “AK Parti Şehitkamil teşkilatı olarak bugün Şehitkamil belediyemizin yapmış olduğu Devlet Tiyatrosu Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Parkı gezdik. Bu hizmetlerin orada neler yapıldığını gördük. Milletimize, vatandaşlarımıza nasıl hizmet verdiğini gördük. Şehitkamil Belediyemiz tarafından gerçekten çok güzel hizmetler yapılmış. Yapılan hizmetlerden dolayı Rıdvan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Şehitkamil'de gençlerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına, hem ders çalışacakları ortam hem kültür ve sanat hayatlarına katkı adına çok önemli çalışmalar olmuş. Bir kez daha Başkanımıza ve ekibine yapmış olduğu bu iki muhteşem eser için teşekkür ediyoruz.



cd_Ti7MP.JPG 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi