pl_Wu7cs.jpg

Süper Lig’de zor günler geçiren ve küme düşme hattında yer alan Gaziantep FK’da baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. Bugün akşam saatlerinde bazı sitelerde ve sosyal medyada Teknik Direktör Sumudica ile yolların ayrıldığı haberleri yer aldı. Ancak, kulüpten yapılan açıklamada, Sumudica’nın istifasına dair bir ifade kullanılmadı. Sumudica ile yola devam kararı alınmasına tepki gösteren başkan yardımcısı Güney Dağdeviren istifa etti.



26 Şubat 2024 Pazartesi
Gaziantep

Gaziantep FK’da bugün baş döndüren gelişmeler yaşandı. Ligde üst üste alınan mağlubiyetler ve taraftarın tepkisinin ardından yönetim kurulu toplandı. Toplantıda, hangi kararların alınacağı merak edilirken, akşam saatlerinde gelen haberler, büyük yankı uyandırdı.

SUMUDİCA İLE YOLLAR AYRILDI HABERLERİ

Akşam saatlerinde haber sitelerinde ve sosyal medyada Teknik Direktör Sumudica ile yolların ayrıldığı bilgisi yer aldı. İstifa haberi kamuoyunda geniş kitlelere ulaştıktan sonra, yeni bir bilgi daha geldi ve Sumudica ile devam edilme kararı alındığı belirtildi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Yaşanan gelişmelerle ilgili kulüpten de bir açıklama geldi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘‘Kulüp yönetim kurulumuz, bugün son gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelmiştir. Yönetim kurulumuz, uzun süreli görüşmelerin ardından Teknik Direktörümüz Sumudica ile de bir araya gelerek, takımımız hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur.

Yapılan görüşmeler neticesinde, kulübümüzün bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağına dair görüş birliğine varılmıştır. Saygılarımızla’’ denildi.

SUMUDİCA KALINCA, GÜNEY DAĞDEVİREN GİTTİ

Sumidica ile yola devam kararı alınmasına tepki gösteren başkan yardımcısı Güney Dağdeviren, istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Dağdeviren, ’Bu vebale ortak olmayacağım’ diyerek, ‘‘Affınıza sığınarak büyük onur ile yürüttüğüm Gaziantep FK başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Sevgiyle kalın...’’ dedi.



pol_bC54Y.jpg 1 / 2

pl_07gzt.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi