lo_nelBN.jpg

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep’te, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Ticaret Odası başkanı Tuncay Yıldırım’ın Gaziantep’te sermayenin Türklerden Suriyelilere geçtiğine dikkat çektiğini ve sermayenin el değiştirdiğini gösteren 35 sayfalık bir raporu, bakana sunduğu belirtti. Ayrıca Özdağ, bir adım öteye gitti ve Yıldırım’ın bu konuşmayı haber yapan bir yerel gazetenin sitesinden haberi sildirdiğini iddia etti.



28 Şubat 2024 Çarşamba
Gaziantep

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın dün Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, kafaları karıştırdı. Özdağ’ın iddiasına göre, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır’ın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. O toplantıda konuşan Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep’te sermayenin Türklerden Suriyelilere geçtiğini söyledi ve sermayenin el değiştirdiğini gösteren 35 sayfalık bir raporu, bakan Kaçır'a sundu.

HABER SİLDİRİLDİ İDDİASI

Özdağ, paylaşımın devamında, toplantıdaki bu konuşmayı Gaziantep’te bir yerel gazetenin haber yaptığını, daha sonra ise Tuncay Yıldırım’ın bu haberi siteden sildirdiğini iddia etti.

TUNCAY BAŞKAN, BU DURUMA HER PLATFORM DA DİKKAT ÇEKİYOR

Ümit Özdağ’ın bu paylaşımın ardından biz de konuyu araştırdık ve GTO’da meclis üyesi olan bir isimden konu hakkın'da bilgi aldık. Gazetemize bilgi veren o meclis üyesi, Başkan Tuncay Yıldırım’ın hemen her ortamda bu konuya dikkat çektiğini söyledi.

ODA VE YILDIRIM’DAN HERHANGİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Özdağ, konu ile ilgili kendi özel kaleminin Tuncay Yıldırım’ı aradığını, ancak Yıldırım’ın bir bahane öne sürerek, kendisi ile görüşmeyi ret ettiğini söyledi. Özdağ’ın bu paylaşımı ile ilgili hem odadan, hem de Yıldırım’dan herhangi bir açıklama ya da yalanlama gelmedi.



df_VrB9Z.jpg 1 / 2

fg_jZ95B.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi