df_4V3Dj.jpg

Gaziantep'te seçim çalışması yürüten Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk ve beraberindekilerle, AK Parti'li bir grup arasında gerginlik yaşandı. Duruma sert tepki gösteren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e Hitler göndermesi yaptı.



25 Mart 2024 Pazartesi
Gaziantep

Festival Park alanında kurulan Ramazan Sokağı'nda seçim çalışması yapmak isteyen Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk ve beraberindekilerle, AK Parti'li bir grup arasında gerginlik yaşandı. Taraflar arasındaki gerginliğe polis ekipleri müdahale etti ve olayların büyümesini engelledi.

ÖZDAĞ: "FATMA ŞAHİN SEN KÖTÜ BİRİSİN. İÇİNDE KÜÇÜK BİR HİTLER SAKLI"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak, olayların sorumlusunun Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olduğunu öne sürdü ve Fatma Şahin için 'Adolf Hitler' benzetmesi yaptı.

Özdağ, paylaşımında "Fatma Şahin sen kötü bir insansın. İçinde küçük bir Hitler saklı. Ve Türk tarihine, Türk halkına ve Gaziantep halkına karşı suçlusun. Oy satın alarak seçildin ve Gaziantep’in Suriyelileşmesini, istila edilmesini sen elinden geldiğince kolaylaştırıyorsun. Gözün paradan başka bir şey görmüyor. Zafer Partisi ile uğraşmayı bırak." ifadelerini kullandı.

PAMUK: ŞAHİN'İN TORUNU ABD VATANDAŞI

Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk da günlerdir seçim çalışmalarının engellendiğini ve en sonunda bu gerginliğin partiler arasında kavgaya kadar geldiğini vurgulayarak, "Seçim sürecinin başlamasıyla her türü rezilliğe şahit olduk. Afişlerimiz, seçim pankartlarımz sürekli çalndı, ortadan kayboldu. Yerlerine AKP'li Fatma Şahin'in afişleri ve pankartaları asıldı dedi;

Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk, seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençlerimize seslenen Fatma Şahin ilk oyların AKP'ye verilmesini istiyor.

 Ancak, İstanbul'da Dünya evine giren kızının, İstanbul'da evi olduğu bildiğimiz halde, Doğumunu, Türkiye'de değilde, geçtiğimiz günlerde, Amerika'da doğduğu biliyoruz.

Torununu Un, ABD vatandaşı olması için, olduğunu da kamuoyundan gizliyor.

Gaziantep'i Suriyeli yüz binlerce sığınmacıya açan zihniyet kendi torununu ABD vatandaşı yapıyor. Türkiye ve Gaziantep çok iyide, kızı torunu, niçin, yurt dışına hizmet ederler, ABD de hangi akrabaları var diyen Pamuk;

Gaziantep'in ve Türkiye'nin sorunlarını çözecek kadrolar Zafer Partisi'nde.

31 Mart seçimleri sadece yerel bir seçim değil, Türkiye'nin geleceği için de bir mihenk taşıdır. Gaziantep'i ve Türkiye'yi sığınmacı istilasından kurtarmak için bir kez daha 'Oylar Zafer Partisi'ne, Kurtuluş Zafer iktidarında' diyoruz" şeklinde konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi