sdf_rchCt.jpg

Son iki gün Gaziantep’te etkili olan yağışlar, bayramda trafiğe çıkan vatandaşlara zor anlar yaşatırken, belediye başkanlarının ortada görünmemesi tepkilere neden oldu.



12 Nisan 2024 Cuma
Gaziantep

Günlerdir Gaziantep’te şiddetli yağışların yaşanabileceği bekleniyor, vatandaşlara dikkatli olmaları uyarıları yapılıyordu. İşte o yağışlar, bayramın ilk ve ikinci günü kentimizde etkili oldu. Şiddetli yağışların yaşandığı saatlerde trafikte olan sürücüler ve yağışa yaya olarak yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

BELEDİYE BAŞKANLARI ORTADA YOKTU

Kentte şiddetli yağışlar yaşanırken, insanlar ve araçlar caddeler, tüneller ve köprülerde mahsur kalırken, başta büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin olmak üzere, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın sahada gözükmemesi tepkileri arttırdı.

GASKİ VE İTFAİYE TAHLİYE İŞLEMLERİ YAPTI

Sahada olanlar her zamanki gibi polis, itfaiye ve GASKİ ekipleriydi. Belediye Başkan Vekili Halil Uğur koordinasyonunda tıkanan ve su basan yerleri açmak için yoğun gayret gösteren ekipler, saatler sonra bazı yerlerde trafiği normale döndürdüler.

İşte yağışlar esnasında yaşananlarla ilgili sosyal medyada paylaşılan videolar…



cv_itvZl.jpg 1 / 10

df_1JyAN.jpg 2 / 10

df_P5Ox3.jpg 3 / 10

sd_5L8Oi.jpg 4 / 10

df_4vAkb.jpg 5 / 10

df_6u9F5.jpg 6 / 10

df_1sQ4d.jpg 7 / 10

df_gKp0S.jpg 8 / 10

df_686zB.jpg 9 / 10

df_BV34U.jpg 10 / 10

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi