pl_7uFY7.jpg

Gaziantep’te suya zam geldiği tartışmaları yapılırken, dün yapılan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde il genelinde kullanılan suya yüzde 25 indirim yapıldı.



14 Nisan 2024 Pazar
Gaziantep

Gazetemiz dün, ‘Gaziantep’te suya indirim mi, bindirim mi yapıldı?’ başlığı ile bir haber yayınlamış, o haberimizde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in seçim öncesi suya yüzde 10 indirim yapılacağı müjdesini vermesine rağmen, sosyal medyada paylaşım yapan bazı vatandaşlar, suya indirim değil, zam yapıldığına dikkat çekmişlerdi.

BURSA’DAN YÜZDE 25 İNDİRİM HABERİ GELDİ

Gaziantep’te zam tartışmaları sürerken, Bursa’dan suya 25 indirim haberi geldi. 31 Mart seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ak Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından, yeni dönemin ilk meclis oturumu dün yapıldı. CHP’li başkan Mustafa Bozbey, meclise suya yüzde 25 indirim yapılması için önerge verdi. Önerge, meclis tarafından onaylandı ve suya yüzde 25 indirim yapılmasının önü açıldı.

GAZİANTEP’TE NE OLACAK?

Bursa’da seçim sonrası ilk mecliste böyle bir karar alınırken, Gaziantep’te ise suya indirim mi, yoksa bindirim mi yapıldığı sorusunun cevabı şimdilik merak konusu. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan büyükşehir belediye meclisine bu konu geldiği takdirde, gelişmeleri gazete olarak kamuoyunu bilgilendireceğiz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi