lm_3kr42.jpg

Gaziantep’te faaliyet gösteren Umut Yıldızı İnsani Yardım Derneği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yetim ve dezavatanjlı çocuklar yararına bir etkinlik düzenlendi.



25 Nisan 2024 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep’te faaliyet gösteren Umut Yıldızı İnsani Yardım Derneği, geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Salı günü Oxygen Kafe’de gerçekleştiren etkinlikle, yetim ve dezavatanjlı çocuklar bir araya getirildi. Etkinlikte şarkılar, şiirler, günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Daha sonra bu özel gün pasta kesilerek, kutlandı. Ardından çocukların bayramı tebriklenip, hediyeleri verildi.
Etkinlikle ilgili gazetemize açıklama yapan dernek başkanı Ayşegül Ensari, ‘’Umut Yıldızı İnsani Yardım Derneği olarak, hem yetim, hem dezavantajlı çocuklarımız için etkinlik düzenledik. Amacımız, toplumda geri kalmış, perde arkasına itilmiş çocuklarımızın ön plana çıkmasını sağlamaktır. Onlara, sahne özgüvenini kazandırmak istedik. Bu projemizde bizden desteğini esirgemeyen Oxygen Kafe ve işletmecisi Erol Satıloğlu ve de Umut Yıldızı gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle, herkesin 23 Nisan bayramını kutluyorum.’’ dedi.



gh_MwQvF.jpg 1 / 7

fg_2ZH78.jpg 2 / 7

df_ieEvd.jpg 3 / 7

df_bdBrl.JPG 4 / 7

pl_4mHMj.JPG 5 / 7

df_v8CJ9.jpg 6 / 7

df_jDX9S.JPG 7 / 7

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi