mn_Y0241.jpg

Gaziantep’te faaliyet gösteren Umut Yıldızı İnsani Yardım Derneği ve işbirlikçileri Hüseyin Köşker, Gaziantep Kent Konseyi, GFK Sahne Sanatları tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle depremde ağır hasar alan Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi Şekeroba Kasabasında çocuklar yararına bir şenlik düzenlendi.



23 Mayıs 2024 Perşembe
Gaziantep

Merkez olarak Gaziantep’te faaliyet gösteren Umut Yıldızı İnsani Yardım Derneği,  uçurtma şenliği düzenledi. Pazar günü Şekeroba Kasabasında gerçekleştirilen etkinlikle, depremzede ve dezavatanjlı çocuklar bir araya getirildi. Binden fazla çocuğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte şarkılar, marşlar, ikramlar, çeşitli oyunlar ve konuşmalar yapıldı. Çocuklara pamuk şeker, mısır, Osmanlı macunu ikram edildi. Oyunlar oynandıktan sonra çocukların bayramı tebrik edildi, uçurtma ve spor bayramını temsilen topları verildi.

Etkinlikle ilgili gazetemize açıklama yapan dernek başkanı Ayşegül Ensari, ‘’Umut Yıldızı İnsani Yardım Derneği olarak, depremzede çocuklarımız için etkinlik düzenledik. Amacımız, zor zamanlardan geçen çocuklarımıza psikososyal anlamda destek sağlamaktı. Yaklaşık binden fazla çocuğumuza ulaştık. Onların mutluluğu her şeye değerdi. Bu projemizde emeği geçen Hüseyin Köşker’e, Gaziantep Kent Konseyine, GFK Sahne Sanatları’na ve de Umut Yıldızı  gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum’’ dedi.



fg_3VKMZ.jpg 1 / 4

fg_uyReK.jpg 2 / 4

fg_k86uK.jpg 3 / 4

fg_Skc9I.jpg 4 / 4




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi