df_E5RMZ.jpg

Yerel seçimlerin ardından çalışmalara öncelik veren Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve yardımcıları, sahadaki yoğun tempo nedeniyle ziyaretleri ve görüşmeleri geri planda tutuyor.



24 Mayıs 2024 Cuma
Gaziantep

Yerel seçimlerde halkın yetkisini alan ve başarılı olmak için yoğun gayret gösteren Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve ekibi, önceliğini asli işlere ve çalışmalara veriyor. Seçim sonrası geleneksel olarak hayırlı olsun ziyaretlerini sınırlı tutan Yılmaz ve ekibi, daha çok sahada ve vatandaşın arasında olmayı tercih ediyor.

YÜZLERCE RANDEVU BEKLEMEDE

Gelen bilgilere göre, başkan Umut Yılmaz ile görüşmek ve ziyaret etmek isteyen yüzlerce kişi, randevu talebinde bulundu. Ancak bu talepler, şimdilik askıda bekletiliyor ve yerine getirilmiyor.

YARDIMCILARI ZİYARET VE GÖRÜŞMELERİ HAFTA SONUNA BIRAKIYOR

Sadece Umut Yılmaz değil, yardımcıları da önceliği sahaya ve asli işlere veriyor. Göreve yeni atanan başkan yardımcıları, ziyaret ve görüşme talepleri için randevularını Cumartesi gününe veriyor. Hafta sonu ziyaretler ve görüşmeleri yapan yardımcıları, hafta içi ise belediyedeki işlere yoğunlaşıyor.



df_0xlU9.jpg 1 / 8

xc_97Jsr.jpg 2 / 8

df_O5l68.jpg 3 / 8

df_1toX8.jpg 4 / 8

df_13PUM.jpg 5 / 8

df_bsuS6.jpg 6 / 8

df_09Aq9.jpg 7 / 8

xc_IG109.jpg 8 / 8




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi