df_r4N87.jpg

Gazetemiz, Gaziantep’te toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın ardından ‘Pahalı ulaşımda zirveye çıktık’ diye haber yaptı. Belediye ise, ‘‘Bizdeki aktarma süreleri ilk 90 dakika ücretsiz. Ama bu süre diğer büyükşehirlerde bizimkinden daha kısa’’ dedi.



28 Mayıs 2024 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 45’lik zammın ardından gazetemiz bugün bir haber yayınladı. ‘Pahalı ulaşımda zirveye çıktık’ başlığı ile yayınlanan haberimizde, bu zam ile birlikte Gaziantep’te ulaşım ücretlerinin İstanbul dâhil çoğu büyükşehirden daha pahalı hale geldiğine dikkat çektik.

BİZ DE İLK 90 DAKİKA AKTARMA ÜCRETSİZ

Haberimizin ardından konu hakkında gazetemize bilgi veren bir belediye yetkilisi, ‘‘Gaziantep’te aktarmada ilk 90 dakika ücretsiz. Ancak diğer şehirlerde bu süre 45 dakika ile 60 dakika arasında değişiyor. Bu kriterleri göz önüne aldığımız takdirde, hemen hemen aynı noktalara geliyor. Ayrıca, Gaziantep’te bir otobüs ile istediğiniz yere gidebilirken, diğer büyükşehirlerde böyle bir durum çok söz konusu değil. Orada birden fazla aktarma yapmanız gerekiyor’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi