df_J1qM6.jpg

Gaziantep’te belediyeler, peş peşe duyuru yayınladı ve farklı yerlerde kent lokantası açacaklarını müjdeledi.



5 Haziran 2024 Çarşamba
Gaziantep

İlk olarak İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı ve sonrasında Türkiye geneline yayılan ‘Kent lokantası’nın yeni adresi Gaziantep oldu. 31 Mart seçimlerinde Şehitkamil’i CHP’li Umut Yılmaz’ın kazanmasının ardından belediyelerde işler değişti.

ÖNCE ŞEHİTKAMİL PAYLAŞTI

Dün ilk olarak Şehitkamil Belediyesi ve Başkan Umut Yılmaz’ın sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapıldı. Yapılan o paylaşım da, belediyenin üniversite hastanesi poliklinik girişi karşısında kent lokantası açacağı ve 3 çeşit yemeğin 45 TL’ye satılacağı duyuruldu.

ŞEHİTKAMİL’DEN SAATLER SONRA BİR MÜJDE DE BÜYÜKŞEHİRDEN GELDİ

Şehitkamil Belediyesi ve Umut Yılmaz’ın verdiği müjdenin arasından birkaç saat geçtikten sonra, bu kez Gaziantep Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan duyuru da, kentin 4 farklı noktasında daha kent lokantası açılacağı, bu lokantalarda 4 çeşit yemeğin 40 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

ŞEHİTKAMİL’DEKİ LOKANTANIN AÇILIŞI CUMA GÜNÜ

Şehitkamil Belediyesi’ne ait olan lokantanın açılışının Cuma günü yapılacağı belirtilirken, büyükşehir belediyesinin ise Gazikent, Düztepe Çamlık, Üniversite civarı ve Küsget’te açacağı lokantaların henüz tarihi açıklanmadı.

KURUM, ÖNEMSİZ BİR PROJE OLARAK GÖRMÜŞTÜ

Öte yandan, yerel seçimlerde Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kent lokantalarını önemsiz bir proje olarak görmüştü. Ak Parti’li Kurum’un önemsiz gördüğü projeyi yine Ak Parti’li Fatma Şahin’in yönettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yaygınlaştırması kafalarda soru işareti bıraktı.



xc_2I3JB.jpg 1 / 3

df_663R7.jpg 2 / 3

df_4K1n7.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi