xc_0LcFS.jpg

Tüm enerjisini 45-50 bin üyesi olan Gaziantep Esnaf Odalar Birliği’ne vermesi gereken, ancak esnafın sorunlarına kafa yormak yerine farklı işlerle zaman geçiren İsmet Özcan, Gaziantep FK yöneticiliğinden istifa ettiğini duyurdu.



6 Haziran 2024 Perşembe
Gaziantep

Yaklaşık iki yıl önce Ömer Küsbeoğlu’nun başkanlığını yeterli görmeyen Gaziantepli esnaflar, Gaziantep Esnaf Odalar Birliği seçimlerinde İsmet Özcan’ı desteklemişti. Seçim öncesi Mesut Alkava ile birleşen İsmet Özcan, zor da olsa Ömer Küsbeoğlu karşısında seçimi kazanmış ve esnaftan 4 yıllığına yetki almıştı.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Esnaftan önemli bir yetki alan ve bunu en iyi şekilde değerlendirmesi gereken Özcan, aradan geçen süreç içerisinde hem oda başkanlarından, hem de esnaftan tepki aldı. Kendisine verilen yetkiyi esnaf için yeteri kadar kullanmadığı için hedef haline gelen Özcan, kendi işi, oda ve birlik başkanlığı yetmezmiş gibi, bir de Gaziantep FK’nın yönetiminde yer aldı ve zamanının bir bölümünü orada geçirdi.

İSTİFA ETTİ

Son günlerde artan tepkiler karşısında zor duruma düşen ve esnaf tarafından açık şekilde tepki almaya başlayan Özcan, sezonun bitmesinin ardından Gaziantep FK yöneticiliği görevinden istifa etti. Özcan, istifasını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

YÖNETİM İÇİNDE DE HUZURSUZLUK VAR

Özcan’a yönetim içinden de tepkiler var. Seçime Mesut Alkava ile birlikte hareket ederek giren ve sonrasında Alkava’yı birliğin ikinci başkanlığına getiren Özcan, daha sonra Alkava ile anlaşamamış ve Alkava görevinden ayrılmıştı. Yönetim içerisindeki huzursuzluk sadece Alkava ile sınırlı kalmadı. Halihazırda bile mevcut yönetimde cepheleşmelerin olduğu ve bazı oda başkanlarının Özcan’a karşı cephe aldığı gelen bilgiler arasında.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi