fg_yfd6z.jpg

Geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Şehitkâmil Belediye Meclisi’nde gündem dışı söz alan Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Haz, belediyenin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde sahne alan sanatçı Gülşen’e ne kadar para ödendiğini sordu.



7 Haziran 2024 Cuma
Gaziantep

Şehitkâmil Belediyesi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Mayıs ayı meclis oturumu, hayli hararetli geçti. Çok fazla konunun konuşulup tartışıldığı mecliste, Ak Partili meclis üyelerinin başkan Umut Yılmaz’a soruları ve eleştirileri dikkat çekti.

EMEKLİLERE VERİLEN SÖZ:

Meclis sonrası gündem dışı söz alan Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Haz, başkan Umut Yılmaz’ın emeklilere verdiği sözü yerine getirmediğini ve bayrama girilirken, emeklilere verilen sözünün bir an önce tutulmasını istedi.

GÜLŞEN KONSERİ:

Emeklilerle ilgili eleştirilerinin ardından belediyenin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlediği konser hakkında da konuşan Haz, bu konserde sahne alan sanatçı Gülşen’e ne kadar para ödendiğini sordu.

UMUT YILMAZ, TASARRUF GENELGESİNİ HATIRLATTI

Ak Partili Haz’ın açıklamalarına cevap veren Yılmaz,’’Biz vaadimizin arkasında duracağız. Ama siz, bugüne kadar 4 bin 500 TL alan emekliler için bir tek kelime etmediniz. O emeklileri, yalnız bıraktınız. Ak Parti olarak siz yalnız bıraktınız. Ekonomik tasarruf genelgesini siz yayınladınız. Ama yine de bizi durduramayacaksınız. Sayın Mansur Yavaş’ın sistemini biz Gaziantep’e getiriyoruz. Başkent kart uygulaması çalışmalarına başladık. Sözümüzü tutacağız’’ dedi.



v_E0Dc4.jpg 1 / 3

xc_hX8qr.jpg 2 / 3

cv_J1729.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi