sd_u7DrG.jpg

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Futbol Kulübü’nün geleceğinin konuşulduğu toplantıya katılan İyi Parti Milletvekili Mustafa Gürban, toplantıda başkan Memik Yılmaz’ın vali ve Fatma Şahin’den para istediğini belirtti. Para isteme üzerinden Yılmaz’ı da eleştiren Gürban, ’’ Parayı belediye verecek, sen de protokolde oturup sağda solda başkanım diye hava atıp gezineceksin. Yok, öyle yağma’’ dedi.



14 Haziran 2024 Cuma
Gaziantep

Gaziantep Futbol Kulübü’nde baş döndüren gelişmeler devam ediyor. Ligin bitmesi, borçlar, ödemeler ve istifalar ile şok yaşayan kulüp ile ilgili son yapılan toplantı sonrası İyi Parti Milletvekili Mustafa Gürban’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

YILMAZ, VALİ VE FATMA ŞAHİN’DEN YİNE PARA İSTEDİ

Hafta içinde yapılan toplantıya katılan isimlerin içerisinde yer alan Gürban, toplantı da, kulüp başkanı Memik Yılmaz’ın Vali Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den para istediğini söyledi.

MEMİK YILMAZ’A DA ELEŞTİRİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gürban, kulüp başkanı Memik Yılmaz’ı da para isteme üzerinden eleştirerek, ‘‘Gaziantep FK, kimsenin babasının malı değildir. Parayı belediye verecek, sen de protokolde oturup sağda solda başkanım diye hava atıp gezineceksin. Yok öyle yağma. Parayı Fatma hanım veriyorsa, Fatma hanım başkan olsun’’ dedi.

GÖZDAĞI DA VERMEYİ İHMAL ETMEDİ

Gürban, başkan Memik Yılmaz’ın bazı gazetecilere para verip, kendisi hakkında yalan haberler yaptırdığını da iddia ederek, şunları söyledi: ‘‘Mevcut başkanın gazetecilerle arasının iyi olduğunu bilmeyen yok. Eğer arkamdan yalan haber yapmaya, yaptırmaya devam ederseniz, bu bir nevi kan davasına döner. Benim milletvekilliği sürem bitse dahi, aldığınız tüm ihaleleri takip eder, halka anlatırım. Gazetelere ne para veriliyor, kim veriyor, ne haber yaptırıyor? Tüm kirli ilişkilerinizi ortaya dökerim. Ben akrep burcuyum. Kimse benim bilgimi ve azmimi sınamaya kalkmasın’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi