df_b8Y5n.jpg

Arefe günü sosyal medyada yayınlanan ve Türkiye gündemine oturan İnönü Caddesi’ndeki kirlilik tepkilere neden olurken, dün gece gazete olarak caddeye gittik ve çekimler yaptık. Yaptığımız çekimlerde, sosyal medyada yayınlanan videonun fazlasını gördük. Akıllardaki en büyük soru ise Şahinbey Belediyesi’nin caddede neden temizlik personeli bulundurmadığıdır.



16 Haziran 2024 Pazar
Gaziantep

Gaziantep’in ve Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi şüphesiz Suriyeliler mülteci. En fazla Suriyelinin bulunduğu illerin başında gelen Gaziantep’te, dün sosyal medyaya düşen bir görüntü, tüm Türkiye’nin dikkatini Gaziantep’e çekti.

İNÖNÜ CADDESİ’DEKİ KİRLİLİK DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyada yayınlanan söz konusu video da, Suriyeli esnaf ve vatandaşların yoğunlukta olduğu İnönü Caddesi’ndeki kirlilik ve çöpler dikkat çekiyordu.

TAHMAZOĞLU VE EKİPLERİ, CADDEYE GİTTİ

Görüntülerin sosyal medyada büyük tepki çekmesi ve Gaziantep’teki belediyelerin temizliğe ne kadar önem verdiğinin sorgulanmasının ardından, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve zabıta ekipleri, caddeye gitti ve orada bulunan esnaflara uyarılarda bulundu.

TABLO DEĞİŞMEDİ

Bu gelişmelerin ardından, gazete olarak biz de caddedeki durumu dün gün boyu gözlemledik ve çekimler yaptık. Yaptığımız çekimlerde gördük ki, uyarılara rağmen cadde de değişen pek bir şey yoktu. Hemen hemen her yer pislik ve çöplerle doluydu.

ÇÖPLERİN ALINDIĞINI GÖRDÜK AMA…!

Çekimlerimiz esnasında, belediyenin bir çöp arabasının cadde üzerinde bulunan konteynerlardaki çöpleri aldığını gördük. Ancak, cadde üzerinde yerleri süpüren, temizlik yapan belediye personeline rastlamadık.

SADECE İNÖNÜ CADDESİ KİRLİ DEĞİL

İnönü Caddesi’ne çekim için giderken, ilçenin bazı mahallelerindeki çöp konteynerlarını görüntüledik. Çektiğimiz görüntülerdeki tablo gerçekten Şahinbey’e yakışmıyordu.



fg_ZpMN4.jpg 1 / 10

fg_Bzh3S.jpg 2 / 10

fg_9WIIU.jpg 3 / 10

fgg_YLeUD.jpg 4 / 10

fg_UzyCW.jpg 5 / 10

fg_Sfz8i.jpg 6 / 10

cv_y76Pz.jpg 7 / 10

cv_U9c03.jpg 8 / 10

df_WHyvf.jpg 9 / 10

df_RG1A2.jpg 10 / 10

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi