as_68B8C.jpg

Şehitkamil Belediyesi’ne ait sahaların ışıklarının akşamları açılmaması nedeniyle, amatör takımlar bu sahalarda antrenman yapamıyor. ASKF ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, takımların bu sıkıntısını Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a iletti ve takımların akşamları antrenman yapabilmesi için, Yılmaz’dan destek istedi.



18 Haziran 2024 Salı
Gaziantep

Rıdvan Fadıloğlu döneminde, sahaların ışıklarının akşamları açılmaması nedeniyle, amatör spor kulüpleri, Şehitkamil Belediyesi’ne ait sahalarda yıllarca antrenman yapamadı. 31 Mart seçimlerinde belediyeyi Umut Yılmaz’ın kazanmasının ardından, amatör spor kulüpleri ümitlendi. Çünkü, başkan değişikliğinin ardından belki yeni başkan, bu sorunu çözebilirdi.

UĞUR, SORUNU GÜNDEME GETİRDİ VE YILMAZ’DAN SAHALARI AÇMASINI İSTEDİ

Geçtiğimiz Perşembe günü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Haziran ayı meclis oturumu vardı. Burada kulüplerin sıkıntısını gündeme taşıyan ASKF Başkan Vekili ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Halil Uğur, Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’dan belediyenin tesislerini kulüplere açmalarını ve akşamları antrenman yapılabilmesi hususunda destek istedi.

AMATÖRDE OYNAYAN KARDEŞLERİMİZ, GENELDE AKŞAMLARI MÜSAİT OLUYOR

Konu hakkında konuşan Uğur, ‘’Bilindiği üzere belediyemiz, sürekli olarak amatör takımlara maddi ve tesis desteği veriyor. Amatör takımlarımız, büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerden yararlanmaktadır. Biliyorsunuz, sezon başlamak üzere. Amatör takımlarda oynayan kardeşlerimiz, genelde çalışan kesim olduğu için, akşam antrenman yapabiliyorlar. Bu kapsamda, büyükşehir belediyesi tesislerini, gece 24.00’a kadar, antrenmanlar için vermektedir. Bu manada, Şehitkâmil Belediyesi’ne ait tesislerinde akşam antrenman yapmak için amatör kulüplere verilmesini arzu ediyoruz. Bu konuda da, Umut başkandan destek bekliyoruz’’ dedi.

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi