vb_W8034.jpg

İyi Parti’nin borsacı vekili Mustafa Gürban, CHP’li Hasan Şencan’ı rakı üzerinden hedef aldı. Sacır’daki deri görüntüleri paylaşan Şencan’ın paylaşımını alıntılayan Gürban,’’Rakı fazla kaçtı heralde, hatlar karıştı. O bölge, CHP'li Şehitkamil Belediyesi'nin sorumluluğunda.’’ dedi.



22 Haziran 2024 Cumartesi
Gaziantep

Vekil seçildiği günden bugüne Türkiye kamuoyunda en fazla tartışılan vekillerin başında gelen İyi Parti’nin borsacı Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, tepki çeken paylaşımlarına devam ediyor. Kentin çok fazla sorunu varken, sorunları gündeme taşımak yerine, sosyal medya üzerinden kamuoyunun tepkisini çeken Gürban, bu defa CHP’li Hasan Şencan’ı rakı üzerinden hedef aldı.

ŞENCAN, SACIR’DAKİ DERİ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bulunan Sacır Mahallesi’nde yol kenarına yüzlerce deri rastgele atılmış, bu görüntüleri ise CHP’li Hasan Şencan paylaşmıştı. Bu görüntüler üzerinden Şencan’a yüklenen Gürban,’’ CHP Meclis üyesi, kendi partisinin belediyesini, AKP’li belediye sanıp, vuruyor. Bu alana konteyner koyup, derileri toplamak Şehitkamil Belediyesi’nin görevi. Siz, CHP belediye meclis üyesisiniz. Şehitkamil Beeldiyesi kimde? CHP’de. Rakı fazla kaçtı heralde, hatlar karıştı. Kurbanda et bol olunca.

Paylaşımına son olarak ‘not’ düşen Gürban, ‘Kurban etiyle rakı içilmez!’ dedi.

TEPKİ YAĞDI

İyi Partili Gürban’ın bu paylaşımına kamuoyundan tepki yağarken, söz konusu paylaşımın altına yorum yazan bazı hesaplar, şunları söyledi:

* Rakı ne alaka anlamadım? Siz en iyisi AKP’ye geçin de rahatlayın.

* AKP'li İYİP'ten vekillik satın alan adamsın. Görevin tabi.

* Sayın vekil, rakı filan bu üslup size yakışmadı.

* Tam AKP'li olacak bir adamsın. İftira, din istismarı, CHP alerjisi her şey var.

* Sayın vekil, rakı içenlerde insan, dalga geçmek size yakışmıyor. Ben alkol almıyorum ama insanları ötekileştirmek ayıp.

* Sen de dedikodu yapıyorsun.



cv_44Czy.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi