fg_P8CPF.jpg

Geçtiğimiz dönem belediye meclislerinden geçen binlerce karara sessiz kalan, büyükşehir belediye meclisine gelen milyarlarca TL borçlanma maddelerinde ölü taklidi yapan CHP’li Beyhan Külekçi, gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt’a, bir sosyal medya paylaşımından dolayı tazminat davası açmıştı. Salı günü yapılan dava duruşmasına Bozkurt ve Külekçi’nin avukatı katılırken, dava Aralık ayına ertelendi.



28 Haziran 2024 Cuma
Gaziantep

Gaziantep’te belediyelerin kararları, imar planlarının yargılanması gerekirken, CHP’li Beyhan Külekçi’nin açtığı tazminat davası nedeniyle, gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt yargılanıyor.

BOZKURT, İSİM VERMEDEN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Bozkurt, geçmiş dönemde CHP’li meclis üyeleri hakkında sosyal medya hesabından bazı paylaşımlar yapmış ve kamuoyunu bilgilendirmişti. 5 yıl boyunca meclislerden geçen belki binlerce kararı dava etmeyen, büyükşehir belediye meclisinden milyarlarca TL’lik borçlanma maddelerinde ölü taklidi yapan ve ses çıkartmayan CHP’li Beyhan Külekçi, söz konusu o paylaşım nedeniyle gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt’a tazminat davası açmış ve 200 TL istemişti.

SALI GÜNÜ DURUŞMA YAPILDI

Külekçi’nin açtığı davanın ardından Salı günü duruşma vardı. Duruşmaya Mehmet Bozkurt ve Külekçi’nin avukatı katıldı. Duruşmada konuşan Bozkurt, söz konusu paylaşımda Beyhan Külekçi’yi kastetmediğini, onlarca CHP’li meclis üyesi varken, Külekçi’nin paylaşımı üstüne alınarak, kendisini dava ettiğini ve davanın reddini talep ettiğini söyledi.

DAVA ERTELENDİ

Görülen duruşmanın ardından mahkeme, Aralık ayına ertelendi. Söz konusu tarihte yapılacak olan duruşmada, dava ile ilgili kararın çıkması bekleniyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi