df_h7nL7.jpg

Gaziantep’in ciddi sorunları varken ve bu sorunların çözümü için kafa yorması gereken İyi Parti’nin borsacı vekili Mustafa Gürban, İyi Partili gençleri, İstanbul’da düzenleyecekleri özel yat gezisi ve Pazar kahvaltısına davet etti.



30 Haziran 2024 Pazar
Gaziantep

İyi Parti’nin borsacı Gaziantep vekili Mustafa Gürban, şaşırtmaya devam ediyor. Vekil seçildiği günden bugüne Gaziantep’te pek görünmeyen, halkın içerisinde girip, onların sorunlarını dinlemeyen ve çözüm üretmeyen Gürban, seçim bölgesi Gaziantep dışında hemen hemen her yerde boy gösteriyor.

ÖZEL YATLA BOĞAZ TURU DÜZENLEYECEKLER

Gaziantep’te belki yüzbinlerce kişi hayatı boyunca İstanbul’u, boğazı ve özel yat görmemiştir. İnsanların ucuz ekmek ve bedava çorba kuyruğuna girdiği durumları görmezden gelen Gürban, İstanbul’da özel bir yat gezisi ve kahvaltı düzenleyeceklerini belirterek, partili gençleri o etkinliğe davet etti.

ÇAĞRISI TEPKİLERE NEDEN OLDU

Gürban’ın bu çağrısı tepkilere neden olurken, söz konusu paylaşımın altına yorum yazan bir kullanıcı, ‘’Geride kalanlar kaçmasın diye yat gezisi düzenliyorlar. Yatla geziler yapacağınıza, cebinde otobüs parası olmayan halkla birlikte yollarda yürüseydiniz’’ dedi.

 

 



cv_SvKE6.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi