cv_25xIB.jpg

Gaziantep FK’nın geleceği ve mali durumu ile ilgili şok bilgiler gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 6 ay önce kulüp başkanı Memik Yılmaz açıklama yapmış ve ‘borcumuz yok’ demişti. Ancak, geçtiğimiz günlerde kulübe talip olan Bilal Çeker ise, ‘600 milyon TL borç var’ dedi.



3 Temmuz 2024 Çarşamba
Gaziantep

Gaziantep FK’nın mali durumu ile ilgili farklı açıklamalar ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Mevcut başkan ve yönetimi kulübün net borcu ile ilgili açıklama yapmazken, son olarak Bilal Çeker’in yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.

BAŞKAN YILMAZ, ‘6 AY ÖNCE BORCUMUZ YOK’ DEMİŞTİ

Yaklaşık 6 ay önce yapılan açıklamaları karıştırdığımızda, başkan Memik Yılmaz’ın yaptığı bir açıklama, gözümüze çarpıyor. Söz konusu açıklamaya göre, o dönem başkan Yılmaz, ‘borcumuz yok’ diyor.

BUGÜN 600 MİLYON TL OLDUĞU SÖYLENİYOR

6 ay sonra bugün ise çarpıcı rakamlar telaffuz ediliyor. Geçtiğimiz günlerde başkanlığa talip olan ancak sonra vazgeçen Bilal Çeker, kulübün 600 milyon TL borcunun olduğuna dikkat çekiyor.

NET RAKAMI BİLEN YOK

Kulübün borcu ile ilgili kamuoyunda farklı tutarlar telaffuz edilirken, başkan Memik Yılmaz ve yönetimi ise borçlarla ilgili kamuoyunu net olarak bilgilendirmiyor. Başkan ve yönetiminin bu tutumu, kamuoyunda ‘Kulüple ilgili gerçekler saklanmaya mı çalışılıyor?’ yorumlarına neden oluyor.



sd_41vCS.jpg 1 / 2

lk_002AZ.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi