df_dGqiU.jpg

4 Yıldan beri rektörlük yapıp yapmadığı sorgulanan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özsağır, Ak Parti Genel Merkezi’nde ortaya çıktı. Özsağır’ın Ak Parti Genel Merkezi’ne gittiğine dair yapılan paylaşımdan bir gün önce, bazı üniversite personeli Suriye’de mahsur kalmış ve şiddete uğramıştı.



4 Temmuz 2024 Perşembe
Gaziantep

Göreve geldiği günden bugüne Gaziantep Üniversitesi’ni her alanda yıkıma uğratan Arif Özsağır, rektörlüğün dışında her yerde görünmeye devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinin başladığı günden bugüne kentte ve üniversitede görünmeyen Özsağır, son olarak Ak Parti Genel Merkezi’nde göründü.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SIRAKAYA’DAN PAYLAŞIM

Salı günü Ak Parti Genel Merkezi’ni konum gösteren ve bir paylaşım yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, ‘‘Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. @ozaydinarif hocamıza ve Muhammet Taha Cora kardeşimize nazik ziyaretleri  için teşekkür ederim’’ dedi.

BİR GÜN ÖNCE ÜNİVERSİTE PERSONELİ SURİYE’DE MAHSUR KALMIŞTI

Bu ziyaretten bir gün önce Gaziantep Üniversitesi’ne bağlı eğitim veren Suriye’deki fakültelere mezuniyet töreni için giden bazı üniversite yöneticileri, dönüşte Suriye’nin Azez bölgesinde saldırıya uğramış ve saatlerce bir yere sığınarak, kurtarılmayı beklemişlerdi. Daha sonra TSK’ya bağlı birliklerin desteği ile Türkiye’ye dönmeyi başaran personel, büyük şok yaşamıştı.

REKTÖRÜN PARTİ MERKEZLERİNDE NE İŞİ VAR?

Kentte ve üniversiteye bağlı Suriye’deki fakültelerde tehlikeli hadiseler yaşanırken, rektör Özsağır’ın Ankara’ya gitmesi ve orada Ak Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etmesi, tepkilere neden oldu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi