sd_ptR10.jpg

Ak Parti’nin sanayici Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkeçeci’nin haca gidip geldiği belirtilirken, başında bulunduğu şirketin devletten milyonlarca TL’lik ihale alan birinin hac ibadetinin kabul olup olmayacağı merak konusu.



8 Temmuz 2024 Pazartesi
Gaziantep

Eyüp Özkeçeci. Ak Parti’nin sanayici Gaziantep milletvekillerinden birisi. Özkeçeci’nin yönetim kurulu başkanı olduğu Ünal Sentetik’in daha önce devletten milyonlarca TL’lik ihaleler aldığı ve iyi paralar kazandığı bilinen bir gerçek. İşte aldığı bu ihalelerle zengin olan Özkeçeci’nin haca gidip geldiği belirtildi.

TAHMAZOĞLU, PAYLAŞIM YAPTI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımda, ‘‘Hac vazifesini yerine getirip Gaziantep'e dönen Milletvekilimiz @EyupOzkececi’yi ziyaret ettik. Rabbim, tüm hacılarımızın haccını mebrur ve makbul eylesin’’ dedi.

DEVLETTEN İHALE ALAN BİRİNİN HAC İBADETİ KABUL OLUR MU?

Başında bulunduğu firmanın devletten defalarca ihale alan birinin hac ibadetinin kabul olup olmayacağı merak konusu.

ÖLEN PERSONELİN CENAZESİNE GİTTİN Mİ TAHMAZOĞLU?

Nüfusu, makamı, parası, serveti olan kişiler için başsağlığı, hac, hayırlı olsun, geçmiş olsun ziyaretine giden Mehmet Tahmazoğlu’nun, geçtiğimiz günlerde görevi başında kalp krizi geçirip, vefat eden belediye personeli Mehmet Büyük’ün cenazesine katılmadığı, ailesine başsağlığına gitmediği söyleniyor. Ölen kişi işçi, emekçi olunca önemsemeyen, ölen kişinin ailesine bir başsağlığına bile gitmeyenlerin, konu vekil olanlar olunca koşa koşa ziyarete gitmesini kabul etmiyor ve bizi yönetenlerin nasıl bir anlayışta olduğunu halkımızın bilmesini istiyoruz.

ZİYARETTE FATMA ŞAHİN, MÜFTÜ, İL BAŞKANI DA YER ALDI

Öte yandan, Tahmazoğlu ile birlikte ziyarete gidenlerin içerisinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, eşi İzzet Şahin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın da yer aldığı görüldü.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi