as_Kim0G.jpg

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özsağır, Gaziantep-İstanbul-Ankara arasında adeta mekik dokurken, üniversite her alanda yıkımı yaşıyor. Son görüntüler ise alınmayan çöpler.



9 Temmuz 2024 Salı
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi’nden tepki çeken görüntüler gelmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne 50 yıllık güzide üniversiteyi her alanda yıkıma uğratan Arif Özsağır’ın, Gaziantep-İstanbul-Ankara arasında adeta mekik dokuduğu söylenirken, üniversite kampüsü içerisindeki görüntüler, kurumun adeta kaderine terk edildiğini gösteriyor.

ÇÖPLER ALINMIYOR MU?

Kampüs içerisinde gazetemiz objektiflerine takılan görüntüler, çöplerin belediyeler tarafından alınıp alınmadığı sorularını akıllara getirirken, üniversite yönetiminin kampüsün bakım ve temizliğine ne kadar kafa yorduğu ise kocaman bir soru işareti.

REKTÖR ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR

Üniversite ve kampüste sorunlar artık mızrağa sığmazken, neredeyse düzgün giden hiçbir şey yokken, rektör Özsağır ise yönettiği kurum ile ilgilenmek yerine şehir şehir geziyor. Gaziantep-İstanbul-Ankara arasında adeta mekik dokuyan Özsağır, kimi zaman kaçamak yaparak, Bolu Abant gibi yerlere tatile gittiği bilinen bir gerçek.

DAHA GEÇENLERDE AK PARTİ GENEL MERKEZİNE GİTMİŞTİ

Öte yandan daha geçtiğimiz günlerde Özsağır, başkent Ankara’ya gitmiş ve Ak Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etmişti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, rektör Özsağır’ın kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, teşekkür etti.



vb_N35I3.jpg 1 / 3

cv_7ul4Z.jpg 2 / 3

ol_78SSU.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi