df_CSh3B.jpg

CHP’nin Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan, Ak Parti’nin Şahinbey Kadın Kolları Başkanının kızının Şahinbey Belediyesi’nde işe girdiğini iddia ederken, gazete olarak bu bilgiyi ne belediyeden, ne de adı geçen siyasetçiden doğrulatabildik.



10 Temmuz 2024 Çarşamba
Gaziantep

Şahinbey Belediye Meclisi’nde, Ak Partili isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde CHP’li Hasan Şencan, hem belediye şirketine ait bir aracın Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı tarafından kullanıldığını belirterek, aracın geri çekilmesini istedi, hem de Ak Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanının kızı ile ilgili önemli bir iddiada bulundu.

BELEDİYEDE İŞE GİRDİ

Meclis oturum toplantısında gündem dışı söz alan Şencan, ’’Ne zaman baksak belediye, yöneticileri ve Ak Partililer, beytülmal kelimesini kullanıyor. Ancak, ne hikmetse, bu kelimeleri kullananlar, belediyede kızlarını işe koyuyorlar’’ dedi.

CUMA GÜZEL’DEN SES ÇIKMADI

Şencan, bu iddiayı gündeme getirirken, Ak Partili meclis üyelerinden ve meclis oturumunu yöneten belediye başkan yardımcısı Cuma Güzel’den herhangi bir tepki ve yalanlama gelmedi.

BİLGİ ALAMADIK

Şencan’ın bu iddiasının ardından hem belediyeden, hem de adı geçen isimden bu bilgiyi doğrulatmak istedik. Ancak ne o isim, ne de belediye bu iddia ile ilgili gazetemize bilgi verdi.

DOĞRU BULMUYORUZ

Gazete olarak, milyonlarca genç ve üniversite mezununun boş ve işsiz olduğu bir ülkede, siyasetçilerin çocuklarının ve yakınlarının kamu kurum ve kuruluşlarından işe girmesini doğru bulmuyor, hangi belediyede olursa olsun, bu yola başvuranları kınıyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi