df_ykUj5.jpg

İyi Parti’nin borsacı vekili olarak bilinen ve hakkında çok sayıda söylenti bulunan Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, belediyelerin kent lokantası açmasını doğru bulmadığını söyledi.



13 Temmuz 2024 Cumartesi
Gaziantep

İyi Parti’nin adı ciddi iddialarla anılan belki de tek vekili Mustafa Gürban. Kamuoyunda ‘borsacı’ vekil olarak bilinen ve vekil seçilecek sırada yer alabilmek için partiye büyük paralar verdiği söylenen Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, belediyelerin açtığı kent lokantalarını doğru bulmadığını söyledi.

BORSA SPEKÜLATÖRÜ OLDUĞU SÖYLENMİŞTİ

Belediyelerin kent lokantası açmasını doğru bulmadığını söyleyen Gürban’ın sosyal medya hesapları üzerinden borsa hisselerinde yatırımcılara yanıltıcı bilgiler verdiği gerekçesiyle Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından hakkında işlem yapıldığı ve para cezaları aldığı iddiaları daha önce yaygın olarak basında yer almıştı.

ÖZDAĞ, 'BANA HEDİYE VERECEK OLANIN NAMUSUYLA PARA KAZANDIĞINI BİLMELİYİM' DEMİŞTİ

Öte yandan, Gürban geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’a ‘beyaz toros’ hediye etmek istediğini belirtmiş, Gürban’ın bu teklifine cevap veren Özdağ, ‘’Bana hediye verecek olanın namusu ile para kazandığını bilmeliyim. Milletvekiliği satın alanların bana hediye edebilecekleri bir şey olamaz’’ demişti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi