df_5cb4u.jpg

Yerel seçimlerde Gaziantep’te, Ak Parti’nin en yüksek oy oranına ulaştığı Şahinbey’den gelen çöp ve kirlilik görüntüleri, bu kadarına da pes dedirtiyor.



16 Temmuz 2024 Salı
Gaziantep

Şahinbey’in en önemli sorunu olan çöp ve kirliliklerle ilgili tepki çeken görüntüler gelmeye devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kamuoyuna her ne kadar pembe tablo sunmaya çalışsa da, ilçedeki temel sorunlar gizlenemiyor.

TÜRKİYE’NİN İKİNCİ BÜYÜK İLÇESİNE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

Gerek gazetemizin objektiflerine takılan, gerekse de sosyal medyada yayınlanan çöp ve kirlilik görüntüleri, nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi olan Şahinbey’e yakışmıyor. Dün objektiflerimize Güneş Mahallesi’nde takılan bir görüntü, bu kadarına pes dedirtirken, yine geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya Cengiztopel’den yansıyan bir görüntü ise sözün bittiği nokta olarak yorumlandı.

TAHMAZOĞLU’NA BELEDİYECİLİĞİNİZİ YAPIN ÇAĞRISINDA BULUNUYORUZ

İlçede ciddi sorunlar çözüm beklerken, başkan Tahmazoğlu ya baklavacılara, ya besicilere, ya da kebapçılara takıyor. Son olarak bir kebapçıyı ziyaret eden ve oradaki fiyatların uygun olduğunu paylaşan Tahmazoğlu, baklavacı esnafına yaptığı gibi, kebapçı esnafına da fiyat konusunda duyarlı olmaları çağrısı yaptı. İlçedeki temel ve asli sorunları çözmek yerine, esnafın işiyle, fiyatları ile uğraşıp, bunun üzerinden ŞOV yapmayı amaçlayan Tahmazoğlu’na gazete olarak çağrı da bulunarak, esnafla uğraşmak yerine, belediyeciliğinizi yapın diyoruz.



gh_q1hg6.jpg 1 / 10

gh_Mh676.jpg 2 / 10

ty_Zbo76.jpg 3 / 10

ty_qLAT7.jpg 4 / 10

sd_8u7bz.jpg 5 / 10

ty_u4arL.jpg 6 / 10

hj_pwA91.jpg 7 / 10

gh_94F1O.jpg 8 / 10

ty_DU2wh.jpg 9 / 10

gh_iJHPZ.jpg 10 / 10




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi