sd_VDCA2.jpg

Gaziantep Üniversitesi’ndeki skandallar artık seriye bağlanmış durumda. Kütüphane, yemek ihalesi, hurdalar derken, şimdi ise üniversiteye ait bisikletlerin ne olduğu merak konusu.



23 Temmuz 2024 Salı
Gaziantep

Arif Özsağır’ın öncülüğündeki Gaziantep Üniversitesi’ndeki skandallar artık arşa kadar ulaşmaya başladı. Alelacele kütüphane ve yemek ihalesi yapan, hurda hırsızlığı iddiaları ile şok yaşayan üniversite, şimdi ise geçmiş dönemde öğrencilerin kullandığı bisikletler ile gündeme geldi.

BİNE YAKIN BİSİKLET ORTADA YOK

Arif Özsağır’ın göreve gelmesinden önce, öğrencilerin üniversite kampüsü içerisinde kullandığı bine yakın bisiklet, Özsağır göreve geldikten sonra ortan kayboldu. Söz konusu bisikletlerin ne olduğu, ne yapıldığı merak konusu.

HURDAYA ÇIKARTILIP, KAMPÜS DIŞINA ÇIKARTILDI

Gaziantep’te yayın yapan Doğuş Gazetesi, söz konusu bisikletlerin önce hurdaya ayrıldığını, daha sonra ise resmi yazı ve çıkış işlemi yapılmadan, kamyona yüklenerek, kampüs dışına çıkartıldığını yazdı.

REKTÖR SESSİZ

Kamuoyu günlerdir üniversitedeki gelişmeleri konuşurken, rektör Özsağır’ın günlerdir sessiz kalması ve hurda, bisiklet, yemek ve kütüphane ihalesi ile ilgili konuşmaması, 'İşin içinde rektörde mi var?' sorularını akıllara getiriyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi