df_jw6QG.jpg

6 yıllık Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi(AFSÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi’nin temel atma törenine kent protokolü geniş katılım sağlarken, 50 yıllık köklü geçmişe sahip olan Gaziantep Üniversitesi’nin yeni kütüphane temel atma törenine sadece Vali Ceber katılmıştı.



23 Temmuz 2024 Salı
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi’nin saygınlığının ve itibarının nasıl sıfırlandığını anlatan bir haberle karşınızdayız. Türkiye’nin en büyük ve en eski üniversitelerinden birisi olan, 50 yıllık geçmişe sahip olan Gaziantep Üniversitesi, Arif Özaydın’ın rektör olarak atanmasının ardından 4 yıl gibi kısa bir sürede, tüm saygınlığını ve itibarını kaybetti.

KÜTÜPHANE TEMEL ATMASINA SADECE VALİ KATILMIŞTI

Gaziantep Üniversitesi’nde geçtiğimiz günlerde yeni kütüphanenin temel atma töreni düzenlenmiş, tören öncesi senato üyelerine, üniversite ve hastane birimlerine, kent protokolünün tamamına yakını törene davet edilmişti. Ancak, törene protokolden sadece Vali Kemal Ceber katılmış, valinin dışında ne belediye başkanları, ne vekiller, ne kurum ve kuruluş müdürleri, ne de siyasi parti temsilcileri katılmıştı.

6 YILLIK ÜNİVERSİTENİN TEMEL ATMASINA YOĞUN KATILIM

50 yıllık geçmişe sahip, Gaziantep’in yüz akı olan GAÜN’de bunlar yaşanırken, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde durum farklı idi. Yaklaşık 6 yıl önce kurulan üniversitenin, geçtiğimiz günlerde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi’nin temel atma töreni yapıldı. Törene vali, milletvekilleri, belediye başkanı, cumhuriyet başsavcısı, diğer üniversite rektörü, emniyet müdürü, il sağlık müdürü, fakülte ve yüksekokul yöneticileri, kurum amirleri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.



cv_T3v45.jpg 1 / 3

df_e3kZ0.jpg 2 / 3

xc_z2wet.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi