jk_0G9X9.jpg

Kiracılar Dayanışma Platformu Başkanı Cengiz Kul, Antalya’da yapılan yüzde 446’lık zamma tepki göstererek,’’Bu zamlarla kiracılar, faturalarını nasıl ödeyecek?’’ dedi.



26 Temmuz 2024 Cuma
Yurt Haberleri

Antalya’da suya yapılan yüzde 446’lık zamma tepkiler sürüyor. Kiracılar Dayanışma Platformu Başkanı Cengiz Kul, yapılan zamma tepki göstererek, zammın geri çekilmesini istedi.

“HALK FATURALARI NASIL ÖDEYECEK?”

“Kiralar ile boğuşurken birde elektriğe ve suya gelen zamlar karşısında ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız” diyen Cengiz Kul, “Asgari ücretli, emekli vatandaşlar resmen sokağa itiliyor. Dar gelirliye sürünün diyorlar. Suya yapılan zam Antalya sıcağında herkesi ayaklandırdı. Türk halkı kirasını ödeyemiyor evini geçindiremiyor. Dar gelirli halkı ekmek ile su ile vurdunuz. Bir anda bu kadar zammı bu halk nasıl karşılayacak. 1.80den 10 liraya çıkarttığınız su faturalarını bu halk nasıl ödeyecek.  Fiyatları şişirdiğinize göre biz dar gelirli vatandaşa da bu konuda bir sosyal yardım çalışması planınız vardır diye umuyoruz. Çünkü bu halk bu faturaları ödeyemez, ödeyecek gücü yok. Elektrikti suydu kiraydı derken bizler nefes almayı unuttuk” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi