cv_8LW6P.jpg

Dün Gaziantep Dülükbaba’da meydana gelen yangında 25-30 dönüm bir alanın zarar gördüğü söylenirken, yangının neden çıktığına dair henüz net bir bilgi yok.



29 Temmuz 2024 Pazartesi
Gaziantep

Yaz aylarında orman yangınlarının zirve yaptığı dönemlerde, dün Dülükbaba’da orman yangını meydana geldi. Çıkan yangın, saatler sonra kontrol altına alınırken, yangın nedeniyle 25-30 dönüm bir alanın zarar gördüğü belirtiliyor.

YANGIN NEDEN ÇIKTI?

Dün olayın yaşandığı saatlerden itibaren belediyeler, valilik, yerel yöneticiler ve basın, yangın ile ilgili haberler, paylaşımlar yaptı. Ancak, kimse yangının nedenine dair bilgi paylaşmadı.

VALİLİKTE NEDENİNE DAİR AÇIKLAMA YAPMADI

Yangının başladığı saatlerde, valilik yangın ile ilgili bir açıklama yaptı. Ancak, söz konusu açıklamada, yangının çıkış nedenine dair bir bilgiye yer verilmedi.

HİÇBİR YERDEN BİLGİ EDİNEMEDİK

Gazete olarak, yangının neden çıktığına dair farklı kaynaklardan bilgi almaya çalıştık. Ancak, iletişime geçtiğimiz hiçbir yetkili, sorularımıza cevap vermedi.

YANAN YERİN PİKNİK ALANI OLMADIĞI BELİRTİLİYOR

Yine yaptığımız araştırmalara göre, yanan yerin piknik ve mesire alanı olmadığı, yanan alanın orman müdürlüğünün kontrolündeki bir bölge olduğu söyleniyor.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi