lop_104ZK.jpg

Konukoğlu Ailesi’nin aile şirketlerinden olan Sanko Holding AŞ’nin 2021 ve 2023 yılında vergi ödemediği bilgileri sosyal medyada yer alırken, holdingten konu hakkında herhangi bir yalanlama gelmedi.



30 Temmuz 2024 Salı
Gaziantep

Türkiye’de vergi ödemeyen şirketlerle ilgili tartışmalar devam ederken, vergi ödemeyen şirketlerin arasında Gaziantep’ten Sanko Holding AŞ’nin de yer aldığı haberleri geliyor. Türkiye’nin ve Gaziantep’in en büyük ailelerinden birisi olan Konukoğlu Ailesi’nin aile şirketlerinden olan Sanko Holding AŞ’nin, 2021 ve 2023 yılları arasında vergi ödemediğine dair bilgiler, sosyal medyada yer aldı.

HOLDİNG YALANLAMADI

Bu bilgi sonrası holding ile iletişime geçtik ve bilgiyi teyit etmeye çalıştık. Bilgi aldığımız bir yetkili, şirketin o yıllarda zarar etmiş olabileceğini belirtirken, konu ile ilgili holdingten herhangi bir yalanlama ve duyuru yapılmadı.

‘İŞİN HİLESİ DÜRÜSTLÜKTÜR’ DİYORLAR

Holdingin Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, çoğu zaman katıldığı toplantı, etkinlik ve konferanslarda, ‘İşin hilesi dürüstlüktür’ diyerek, bu prensiple hareket ettiklerini söyledikleri bilinen bir gerçek.  






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi