rt_9i051.jpg

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özsağır’ın görev süresinin bitmesine günler kala inşaatlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde alelacele kütüphane inşaatını başlatan Özsağır, şimdi ise hastane içinde inşaat çalışması yaptırıyor.



8 Ağustos 2024 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi’nde inşaatlar tam gaz devam ediyor. Yaklaşık 1,5 ay sonra görev süresi bitecek olan rektör Özsağır, inşaatlara hız verdi. Geçtiğimiz günlerde 4 yıl bekletilen yeni kütüphane inşaatının alelacele başlatıldığı, sonrasında 6 ay önceden yemek ihalesi yapıldığı üniversitede, son olarak hastane içerisinde bir inşaat çalışması yapılıyor.

NE YAPILIYOR, KİM YAPIYOR, NE KADAR HARCANIYOR, BU İŞ İÇİN İHALE YAPILDI MI?

Göreve geldiği günden beri hemen hemen tüm bütçeyi inşaatlara, müteahhitlere, inşaat firmalarına aktaran Özsağır yönetimindeki üniversitenin, hastanede yapılan inşaat için ihale yapıp yapmadığı, bu iş için üniversite ve hastane bütçesinden ne kadar para çıkacağı, söz konusu işi kimin, hangi firmanın ve müteahhidin yaptığı merak konusu. Bugüne kadar ne rektör, ne üniversite, ne de hastane yönetimi tarafından kamuoyuna bilgilendirme yapıldı.



lk_ov8D4.jpg 1 / 3

pl_4K0SY.jpg 2 / 3

df_VRv45.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi