dff_PFsZW.jpg

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi yan tarafına yapılan ve daha önce ruhsatsız olduğu için mühürlenen inşaatı yeniden mühürledi. Mühürleme işleminde başkan Umut Yılmaz'ın da bulunması dikkatlerden kaçmadı.



17 Ağustos 2024 Cumartesi
Gaziantep

Arif Özsağır’ın yönettiği Gaziantep Üniversitesi’nde, gelenek haline gelen günlük skandallar ve olumsuz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İhaleler, hurda hırsızlığı iddiaları, ortadan kaybolan bisikletler, inşaat, tadilatlar derken, dün ise kaçak inşaat ile ilgili mühürleme görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.

DAHA ÖNCE MÜHÜRLENMİŞTİ

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi sol tarafında bulunan boşluk bir alana, geçtiğimiz yıl demir ayak ve profillerden oluşan bir inşaat yapılmış, daha sonra Şehitkamil Belediyesi, söz konusu inşaatı mühürleyerek, üniversiteye ceza kesmişti.

BOZKURT, BELEDİYE VE BAŞKAN YILMAZ’I DEFALARCA UYARMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde mühürlü olan yerde gizliden çalışma yapıldığına dair gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt’a bilgi gelmiş, Bozkurt ise sosyal medya üzerinden bu bilgiyi paylaşarak, belediye ve başkan Umut Yılmaz’a, o inşaatta çalışma yapılıp yapılmadığına dair kontrol yapılmasını istemişti.

YENİDEN MÜHÜRLEME İŞLEMİ YAPILDI

Bozkurt’un çağrısının ardından geçtiğimiz günlerde başkan Umut Yılmaz, başkan yardımcıları ve zabıta ekiplerinin o inşaata gittiği, yeniden mühürleme işlemi yaptığı öğrenildi. Mühürleme işlemi ile ilgili görüntüler, sosyal medyada yer aldı.

ÜNİVERSİTE ARAZİLERİNİN RANTA KURBAN EDİLMESİNE KARŞI DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından konu hakkında değerlendirme yapan Bozkurt, ‘‘Rektör Özsağır, geldiği günden beri üniversitenin arazilerini ranta açmaya çalışmakta. Biz de elimizden geldiğince, üniversitenin arazilerinin ranta kurban edilmemesi için mücadele vermekteyiz. Bu inşaatı da bu kapsamda gördük ve yıllardır rant alanına dönüştürülmemesi için defalarca haber yaptık. Daha önce de mühürlenen inşaatın bir daha mühürlenmesi önemli. Özsağır’a, giderayak üniversite arazilerini ranta açmasına izin vermeyeceğiz, mücadeleye devam edeceğiz’’ dedi.



lpk_CKsV9.jpg 1 / 11

gh_0ZN59.jpg 2 / 11

hj_m41Cp.jpg 3 / 11

jj_6Gv6A.jpg 4 / 11

jk_3Ga73.jpg 5 / 11

hj_NCJx1.jpg 6 / 11

lk_Ax58k.jpg 7 / 11

yh_RkjjT.jpg 8 / 11

jk_RPTn0.jpg 9 / 11

lk_T3tq7.jpg 10 / 11




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi