sd_02J73.jpg

Gaziantep Üniversitesi rektörü Arif Özsağır’ın geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde kampüs içerisinde bulunan strateji geliştirme başkanlığına girdiği, binadaki bazı ışıkların yandığı bilgileri geldi. Bu bilgileri gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt, bir haftadır sosyal medya hesabından paylaşıyor, bu konu ile ilgili sorular soruyor ve rektör Özsağır’dan cevap istiyor ancak cevap yok.



18 Ağustos 2024 Pazar
Gaziantep

Son günlerde ihaleler, hurdalar, bisikletler, inşaatlar ile gündem olan Gaziantep Üniversitesi’nde, baş döndüren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü, gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt’a bir bilgi geldi. O bilgiye göre, hafta sonu ve akşam olmasına rağmen rektör Özsağır, kampüs içerisinde bulunan strateji geliştirme başkanlığına girmişti ve binadaki bazı ışıklar yanıyordu.

BİR HAFTADIR SES YOK

Bozkurt, kendisine gelen bilginin ardından tam bir haftadır sosyal medya hesabı üzerinden rektör Özsağır’a soru soruyor ve o gün binaya gittiniz mi diye soruyor ancak ses yok.

RANDEVU TALEP ETTİK, MESAJ ATILDI AMA NAFİLE

Rektörlük görevinin son günlerine yaklaşan Özsağır’a, bu konuyu ve diğer konuları sormak için hafta içinde gazetemiz yetkilileri tarafından rektörlük arandı ve randevu talep edildi. Ancak, randevu talebimize yanıt gelmedi. Haberi yayınlamazdan önce dün gazetemiz sahibi Bozkurt, rektör Özsağır’a telefonundan mesaj attı ve bu sorunun cevabını istedi. Ancak, dönüş olmadı.

BİNADA EVRAK ARŞİV BİRİMİ DE BULUNUYOR

Özsağır’ın girdiği binanın içerisinde 6-7 birimin bulunduğu, bu birimlerden birisinin ise evrak arşivi olduğu söyleniyor. Rektör Özsağır’ın evrak arşiv birimine mi girdiği, girdi ise orada ne yaptığı merak konusu.

BİLGİ BEKLİYORUZ

Bir haftadır sorular, mesajlar ve randevu taleplerine cevap vermeyen rektör Özsağır’dan konu hakkında cevap bekliyoruz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi