df_f2n2H.jpg

Evrensel Gazete Gaziantep’te faaliyet gösteren beş büyük firmanın ve o firmalarda çalışan işçilerin ödediği vergileri yazdı. Gazetenin verdiği rakamların doğru olup olmadığı merak konusu.



18 Ağustos 2024 Pazar
Gaziantep

Türkiye ve Gaziantep’te, vergi ödemeyen ya da az ödeyen büyük şirketler ve firmalar, Türkiye gündeminde haber olmaya devam ediyor. Sanko Holding A.Ş’nin 2021 ve 2023 yılları arasında vergi ödemediği bilgisinin ardından, Evrensel Gazetesi, Gaziantep’te faaliyet gösteren beş büyük firmanın ve o firmalarda çalışan işçilerin ödediği vergilerle ilgili bir haber yayınladı.

İŞÇİLER, EN BÜYÜK 5 TEKSTİL ŞİRKETİNDEN %824 FAZLA VERGİ ÖDEDİ

Gazete, ‘Maskesiz beşler: İşçiler, Antep'in en büyük 5 tekstil şirketinden %824 fazla vergi ödedi’ başlığı ile yayınladığı haberde, Antep’te işçileri ucuz, sendikasız ve güvencesiz çalıştıran beş büyük tekstil devi, kendileri için çalışan işçilerden az vergi ödediğine dikkat çekti.

RAKAMLAR DOĞRU MU?

Gazetenin haberinde adı geçen Merinos, Zeki Mensucat, Şireci Tekstil, Melike Tekstil ve Karafiber Selçuk İplik’in son yıllarda ne kadar vergi ödedikleri merak konusu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi