lok_zJe3j.jpg

Perşembe günü, YÖK’te Gaziantep Üniversitesi rektörlüğü için başvuru yapanların mülakatı vardı. Mülakata katılan adaylar, YÖK yetkililerine mevcut rektör Arif Özsağır ve yönetiminin, üniversiteyi 4 yılda ne hale getirdiğini anlattıklarını, bu nedenle, Özsağır ve yardımcısı Sarıbıyık’ın, moralinin bozuk olduğu belirtildi.



22 Eylül 2024 Pazar
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi’nde, rektörlük için başvuru yapanlar, Perşembe günü Ankara’da mülakatta girdi. YÖK’te yapılan mülakata, toplam 77 kişinin katıldığı belirtilirken, adaylar içerisinde mevcut rektör Özsağır, yardımcıları Mustafa Sarıbıyık ve Recep Yumrutaş’ta yer aldı. 

ÖZSAĞIR VE YARDIMCILARINA, SOĞUK DUŞ

Mülakata katılan adaylar, son 4 yılda rektör Özsağır ve yönetiminin, üniversitenin altını üstüne getirdiklerini, büyük haksızlıklar ve adaletsizlikler yaptıklarını, YÖK komisyon üyelerine anlattı. İşte bu nedenle, yeniden rektör adayı olan rektör Özsağır ve yardımcısı Mustafa Sarıbıyık’a, komisyon üyelerinin kendilerine iletilen şikâyetleri ilettikleri, bu nedenle, her iki ismin moralinin bozuk olduğu belirtiliyor.

ÖZSAĞIR, ADAYLARA SELAM BİLE VERMEDİ

YÖK’e başı öne eğik gelen ve aynı şekilde eğik çıkan rektör Özsağır’ın, salonda mülakat için bekleyen adaylara selam dahi vermediği belirtildi. Ayrıca, Özsağır’ın salonda çok kısa kaldığı ve erkenden YÖK’ü terk ettiği belirtildi.

DEFTERİ KAPANDIĞI BELİRTİLİYOR

Son olarak kenttin geniş kesimlerinden yeni atanacak olan rektör ile ilgili yapılan açıklamalar ve adayların YÖK’e ilettiği şikâyetlerin ardından mevcut rektör Özsağır ve yönetiminin defterinin kapatıldığı, tüm hesapların yeni bir ismin atanması üzerine yapıldığı yorumları yapılıyor. Üniversiteye atanacak isimle ilgili son kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi