df_35O3k.jpg

Gaziantep’te işçi, emekçi, esnaf, memur, emekli ekonomik koşullar nedeniyle çok zor durumda kalırken, insanlar intihar ederken, Ak Parti’nin Gaziantep vekili Eyüp Özkeçeci, bu dönemde çuval çuval paralar kazanıyor.



27 Eylül 2024 Cuma
Gaziantep

Gerek dünyada, gerek Türkiye’de, gerekse de Gaziantep’te, ekonomik koşullar her geçen gün zorlaşıyor. Zorlaşan koşullar, işçiyi, emekçiyi, esnafı, emekliyi, memuru, hatta işletmeleri zora sokuyor ve insanlar, bunalım geçiriyor. Bunalım geçiren insanlar, intihar ederken, halkın oyları ile vekil seçilenler ise, aldığı ihalelerle köşeyi dönüyor.

ÖRNEĞİ ÖZKEÇECİ

Halkın aksine aldığı ihaleler ve kazandığı çuval çuval paralar ile köşeyi dönen vekillerin başında, Ak Parti’nin çuvalcı vekili Eyüp Özkeçeci geliyor. Özkeçeci’nin sahibi olduğu Ünal Sentetik firmasının geçtiğimiz günlerde Türkşeker’e 115 milyon TL’lik çuval sattığı ortaya çıkmıştı.

4 KİŞİ İNTİHAR ETTİ

Özkeçeci’nin vekili olduğu Gaziantep’te, son 2 günde 4 kişinin intihar ettiğini EMEP Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca duyurmuştu. Kentimizde intiharlar artarken, çuval çuval para kazanan vekilin, intiharların önlenmesi için hangi çabayı gösterdiği merak konusu.

BİR DİĞER ZENGİN VEKİL DE ÇELİKASLAN

Ak Parti’nin zengin olan vekili sadece Özkeçeci değil. Diğer bir vekil olan İrfan Çelikaslan’da, Gaziantep OSB’de bulunan Çelikaslan Tekstil’in eski patronlarından.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi