df_23308.jpg

Gaziantep Üniversitesi ana giriş kapısı önündeki işgaller her geçen gün artıyor. İşgaller, o kadar ileriye gitmiş durumda ki, para kazanmak için kaldırım kapatanlar dahi var.



10 Ekim 2024 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi meydanından tepki çeken görüntüler ve şikâyetler geliyor. 55-60 bin öğrencisi olan ve kentin en büyük üniversitesi olan Gaziantep Üniversitesi’nde öğrenci çok olunca, kampüsün giriş kapısını ve meydanını rant kapısına çevirmek isteyenlerin iştahı kabarıyor.

PİLAVCI, MAKARNACI, KARGO DEPOSU VAR

Normal şartlarda üniversitenin girişindeki meydan vatandaşın ve öğrencilerin oturması, dinlenmesi için var olması gerekiyor. Ancak, gelinen noktada meydanda kafe, pilavcı, çiğköfteci, makarnacı, hatta ve hatta kargo deposu dahi bulunuyor.

TEPKİ VAR

Kentin en büyük üniversitesinin önündeki görüntüler tepki çekerken, vatandaşlar ve öğrenciler, bu alanın işgallerden kurtulmasını istiyor.

İŞLETMELERİN RUHSATI, İZİNLERİ VAR MI?

Söz konusu meydanda bulunan işletmelerin çalışma ruhsatları, gerekli izinlerinin olup olmadığı merak konusuyken, belediyelerin bu işletmelere neden izin verdiği merak konusu.

KALDIRIMDA MAKARNA SATIŞI

Öte yandan, giriş kapısının hemen yan tarafında bulunan ve insanların yürümesi için yapılan kaldırım, makarna satan birileri tarafından işgal edilmiş durumda.

 



df_bJrw7.JPG 1 / 6

df_U394E.JPG 2 / 6

fg_ICu24.JPG 3 / 6

fg_AJrgE.JPG 4 / 6

df_Z0cgr.JPG 5 / 6

df_4COCs.JPG 6 / 6




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi