df_3SZz9.jpg

Gaziantep’te önüne geçilemeyen cinnet hali can almaya devam ediyor. Dün kentin farklı noktalarında meydana gelen olaylarda tam 8 kişi hayatını kaybederken, en acı olanı ise Güzelvadi’de bir babanın kendisi dahil ailesini katletmesi oldu.



13 Ekim 2024 Pazar
Gaziantep

Gaziantep’te kaygılandıran gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son iki haftadan beri neredeyse intihar vakasının yaşanmadığı gün yoktu. Ancak, son iki günde işler değişti. Daha önceki gün 3 kişi intihar etmişti. Dün gelen haberler ise resmen yürekleri yaktı. 

AİLE KATLİAMI YAPTI

Günün en üzücü haberi Güzelvadi’den geldi. Gelen bilgilere göre, psikolojik sorunları olduğu söylenen ve berberlik yapan bir baba, eşini ve 4 çocuğunu katlettikten sonra, kendi hayatına son verdi. Olayla ilgili açıklama yapan Gaziantep Valiliği, ailesini katleden babanın son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı olduğunu belirtti.

GÜNEŞ’TE TİCARİ TAKSİ İÇİNDEKİ KADINI KURŞUNLADILAR

Diğer bir olay ise, Güneş Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle sakinlerinin verdiği bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen bir ticari taksinin önü bir kişi tarafından çevrildi. Elinde silah olduğu söylenen kişi, daha sonra aracın kapısını açtı ve içindeki bayana kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıya uğrayan kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, taksi şoförünün ise saldırganın silahının tutukluluk yaptığı esnada araçtan inerek kaçtığı, böylece canını kurtardığı belirtildi.

OFİSİNDE ÖLÜ BULUNDU

Öte yandan, akşam saatlerinde Karagöz’de bulunan bir iş merkezinde 65 yaşındaki M.E ofisinde ölü bulundu. Hayatını kaybeden vatandaş, daha sonra morga kaldırıldı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi