df_As7aE.jpg

Türk Eğitim Dünyası Gazetesi Sahibi Servet Bozkurt, İyi Parti’nin Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’ın milletvekili adayı olduğu dönem ile ilgili sosyal medya üzerinden geçmişte paylaşımlar yaptı. Gürban, avukatları aracılığı ile savcılığa başvurdu ve Bozkurt’tan şikayetçi oldu. Ancak, savcılık, Bozkurt’un yaptığı paylaşımları eleştiri ve ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirdi ve suç duyurusu hakkında takipsizlik kararı verdi.



16 Ekim 2024 Çarşamba
Gaziantep

Milletvekili adaylığı dönemi ve vekil olduktan sonrası çoğu vatandaş ve gazeteci hakkında suç duyurusu yapan, yargıya başvuran İyi Parti’nin Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’a, savcılıktan üzücü haber geldi. Gürban, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından hakkında paylaşımlar yapan Türk Eğitim Dünyası Gazetesi Sahibi Servet Bozkurt hakkında avukatları aracılığı ile suç duyurusunda bulunmuştu. Söz konusu suç duyurusu ile ilgili savcılık geçtiğimiz günlerde kararını verdi ve dosya takipsizlikle sonuçlandı.

SAVCI: HAKARET VE İFTİRA YOK!

Dosyaya bakan savcı, Gazeteci Servet Bozkurt’un yaptığı paylaşımların, hakarete ve iftiraya sebebiyet vermediğine ve kişilerin ‘huzur ve sükutunu’ bozmadığına dikkat çekti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi