vb_XGn0H.jpg

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Av. Aysu Berfin Çelik’in başkanlığı düşürüldü ve yerine yeni bir isim atandı. Başkanlığı düşen Çelik, zehir zembelek açıklamalarda bulunarak, ’’Tarafıma kurulan çirkin komplo neticesinde, görevimden düşmüş bulunmaktayım.’’ dedi.



8 Ocak 2023 Pazar
Gaziantep

Son 20 yılda Gaziantep’te hep geriye giden ve bir türlü güçlü yapının oluşturulamadığı CHP’de sıkıntılar devam ediyor. Atanmış geçici il başkanı ve yönetimi ile idare edilmeye çalışılan CHP’de, geçtiğimiz Eylül ayında İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Av. Aysu Berfin Çelik’in başkanlığı düşürüldü. Göreve geldiği günden beri var gücü ile çalışan, kapı kapı dolaşıp partisinin başarısı için mücadele eden Çelik’in ani bir şekilde başkanlığı düşürüldü.

ZEHİR ZEMBELEK AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başkanlığının düşmesinin ardından sert bir açıklama yapan Çelik, kendisine kurulan çirkin komplo neticesinde, görevinden düştüğünü belirterek, şunları söyledi:

‘’9 Eylül’de göreve geldiğim ilk günden beri, sadece Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmış bulunmaktayım. En ufak bir menfaat beklemeksizin, örgütlü mücadelem için son anıma kadar mücadele ettim. Tarafım, hep hak, hukuk ve adaletten yana oldu. Ancak, bu yolda yol arkadaşım saydığım insanlardan hakaret, iftira, alay etme, küçük düşürme ve şiddet boyutuna varacak nitelikte çirkin davranışlara maruz kaldım ve hepsini kanıtlı bir şekilde örgüte sunmama rağmen, yapılan yanlışlar ödüllendirildi.

Tüzük, yönetmelikler ve normlar hiçe sayılarak, yapılan usulsüzlükler de ödüllendirildi.

Tarafıma kurulan çirkin komplo neticesinde, görevimden düşmüş bulunmaktayım. Ancak ne olursa olsun, bu yolda yapılan tüm usulsüzlük, disiplin suçlarını kimsenin yanına bırakmayacağım ve bu yolda yasal ve usule uygun tüm yollara başvuracağım bildiririm.

Unutulmamalıdır ki, Cumhuriyet Halk Partisi kişilerin değil, normların, kuralların partisidir. Bu yolda son anıma kadar mücadele edeceğim.

Saygılar…’’






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi