rr_HQXd7.jpg

Süper Lig temsilcimiz Gaziantep Futbol Kulübü, bugün kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.



15 Ocak 2023 Pazar
Gaziantep

Hafta içinde başkan Cevdet Akınal’ın ani istifası ile sarsılan ve puan cetvelinde ise sıkıntı bölgede yer alan süper lig temsilcimiz Gaziantep Futbol Kulübü, ligin 19. Haftasında bugün kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk ediyor.

SON 13 MAÇTA 1 GALİBİYET

Süper lige fırtına gibi başlayan, sonraki haftalarda ise düşüşe geçen temsilcimiz, son 13 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin 4. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 5-2 yenen Gaziantep FK, devam eden haftalarda çıktığı 13 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlardan sadece ligin 10. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Diğer maçlardan ise 6'şar mağlubiyet ve beraberlik aldı.

SAAT 19.00’DA

Kalyon Stadı’nda oynanacak olan kritik karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz. Gaziantep Futbol Kulübü, 17 maç sonunda topladığı 19 puanla 11. sırada bulunuyor. Konuk Fenerbahçe ise ligde 17 maç sonunda aldığı 35 puanla lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

İKİ OYUNCUMUZ SARI KART SINIRINDA

Kırmızı-siyahlılar da, Günay Güvenç ve Figueiredo'nun 3 sarı kartı bulunuyor.

Güvenç ve Figueiredo, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 20. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi