df_V5Wi4.jpg

Gaziantep’te üst üste gelen sarsıcı depremlerin ardından Yeşilvadi Konutları’nda oturan site sakinleri evlerinin hasar gördüğünü ve oturulamayacak durumda olduğunu söyledi. Bu açıklamalar gazetelerde ve sosyal medyada yer aldı. Bu gelişmenin ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, söz konusu konutlara gitti ve açıklama yaptı. Başkan, konutlarda hiçbir sıkıntının olmadığını söyledi. Bu açıklamanın ardından vatandaş mı, yoksa belediye başkanı mı doğru söylüyor? soruları akılları geldi.



20 Şubat 2023 Pazartesi
Gaziantep

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından, Şahinbey Belediyesi’nin yıllar önce yaptırdığı ‘Yeşilvadi konutları’nın zarar gördüğü belirtilmişti. Hatta, bina sakinlerinden birisi sıkıntıları başkan Tahmazoğlu’na telefon görüşmesinde iletmiş, vatandaş ile başkan arasındaki tartışma, sosyal medya da ve bazı haber sitelerinde haber konusu olmuştu.

‘EVLERİMİZİN İÇİ PARAMPARÇA’ DEMİŞTİ

Depremin ardından gazete olarak biz de söz konusu konutlara gidip vatandaşların dertlerini dinlemiş ve haber yapmıştık. Yaptığımız haberde, bir vatandaş ‘Evlerimizin içi paramparça’ demiş, diğer açıklama yapan vatandaşlar ise evlerinin iç bölümünde kırık dökükler bulunduğunu söylemişlerdi.

TAHMAZOĞLU, O SİTEYE GİTTİ

Bu gelişmelerin ardından, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi Konutları’na gitti ve bazı vatandaşlarla görüştü. Orada bir açıklama yapan Tahmazoğlu, site içerindeki bloklarda ve dairelerde sıkıntı olmadığını söyledi.

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR?

Başkan Tahmazoğlu’nun hiçbir sıkıntı yok demesi, bazı vatandaşların ise evlerinin içinde sıkıntı olduğunu söylemesinin ardından kamuoyunda kim doğru söylüyor? yorumları yapıldı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi