df_05WZC.jpg

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan Gaziantep Büyükşehir Belediye meclisi oturumunda CHP’li Mehmet Sucu, Metro’nun arkasındaki arazi sahiplerinden yüzde 67 pay aldınız. Bu oran yasal değil’’ dedi. Sucu’ya cevap veren Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, ‘’Hayır yüzde 67 değil, yüzde 64 aldık’’ dedi. Toprak’ın bu açıklamasının ardından salonda kahkahalar koptu.



16 Nisan 2023 Pazar
Gaziantep

Geçtiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda belediyenin 2022 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve onaylandı. Faaliyet raporu görüşmeleri sırasında Ak Partili üyeler, belediyenin Gaziantep genelinde yaptığı faaliyetler ve kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsederken, CHP’li üyeler, ‘’Kente ihanet ettiniz’’ dedi.

SUCU:’’METRO ARKASINDAN YÜZDE KAÇ ALDINIZ AÇIKLAYIN’’

Ak Parti ve CHP grubu sözcülerinin açıklamaların ardından söz alan CHP’li Mehmet Sucu, oturumu yöneten Belediye Başkan vekili Osman Toprak’a ‘’Geçen dönem Metro arkasındaki arazi sahiplerinden yüzde 67 pay aldınız. Siz hangi yüzde 18’den bahsediyorsunuz?’’ dedi. Sucu’nun açıklamasına cevap veren Toprak, ’’Hayır. Yüzde 67 almadık.’’ dedi. Daha sonra Sucu, ’’O zaman açıklayın. Yüzde kaç pay aldınız?’’ dedi. Toprak ise ‘’Yüzde 64 aldık.’’ dedi.
Toprak’ın bu açıklamasının ardından salonda kahkaha patlarken, Sucu,
’’Pardon, yüzde 3 yanılmışım’’ dedi.



h_vMrYw.jpg 1 / 3

df_6qp1A.JPG 2 / 3

yh_0NwER.JPG 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi