lo_2kz41.jpg

Geçtiğimiz Salı günü Gaziantep’te adeta vahşetlik bir olay yaşandı. Tekstilkent Mahallesi’nde bulunan bir para kasası imalathanesine önce 5-6 kişi sopalarla saldırdı ve işyerinin camlarını tuz gibi etti. Bununla da yetinmeyen grup, daha sonra içinde insanlar bulunan işyerini ateşe verdi. O anlarda işyerinde bulunan işletme sahibi daha sonra işyerinden dışarı çıktı. İşletme sahibi henüz saldırının şokunu yaşarken, olay yerine gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı ve ağır yaralandı.



21 Nisan 2023 Cuma
Gaziantep

Gaziantep’te asayiş olayları can yakmaya devam ediyor. Neredeyse olaysız günün olmadığı kentte, geçtiğimiz Salı günü akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Söylentiler göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki kişi Küsget Sanayi bölgesinde karşılaştı. Aracın önünü kesen kişi, aracı kullanan kişiden aracı kendisine vermesini istedi. Aracı kullanan kişi bunu kabul etmedi. Daha sonra aracı kullanan kişi, hareket etmesini engelleyen kişinin üzerine arabayı sürdü ve yoluna devam etti. Aracın önünü kesen kişi ise yaralandı.

CAMLARI KIRDILAR, İŞYERİNİ YAKTILAR, ZARAR VERDİLER

Daha sonra yaralanan kişinin yakını olduğu söylenen 5-6 kişi, aracı kullanan kişinin babasının işyerini değnek ve sopalarla bastı. İşyerinin camlarını kıran grup, daha sonra işyerine girdi ve ateşe verdi. O anda işyerinde onlarca kişi bulunuyordu.

İŞYERİ SAHİBİNİ KURŞUNLADILAR

İşyerinin ateşe verilmesinin ardından saldırganlar kaçarken, işyerinde bulunan kişiler ise dışarı çıktı. İşyerinden çıkan kişiler olayın şokunu yaşarken, bu kez işletme sahibi elinde silah bulunan bir kişinin saldırısına uğradı. Silahtan çıkan ateş sonucu vücudunun 3 yerine mermi isabet eden işletme sahibi ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

112, YARALILARIN HEPSİNİ AYNI HASTANEYE GÖTÜRÜNCE OLAY BÜYÜDÜ

Olay yerinde yaralanan kişiler daha sonra 112 ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Yaralılar farklı hastanelere götürülmek yerine aynı hastaneye götürülünce bu kez taraflar Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi acil girişi önünde karşılaştı. Burada elinde sopa, bıçak ve demirler bulunan kişiler, ağır yaralanan işletme sahibinin yakınlarına saldırdı ve burada da yaralanan kişiler oldu.

HASTANE İÇİNDE SADECE BİR POLİS BULUNUYORDU

İşyerindeki olayın ardından yaralılar hastaneye sevk edilirken, polis ve sağlık ekiplerinin koordineli hareket etmemesinden dolayı taraflar hastane önünde yine birbirine girdi. Kavga hararetli şekilde hastanede devam ederken, orada sadece bir polis bulunuyordu.

İKİ OLAYDA BİR ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR

İşyerinde ve hastanede yaşanan iki olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır olmak üzere, birçok kişi yaralandı. Olayların ardından çoğu kişi tutuklandı.

POLİS VE 112 EKİPLERİNE TEPKİ VAR

Onlarca polisin bulunduğu ortamda işletme sahibinin silahlı saldırıya uğramasına tepki yağdı. İşyerine zarar verilmesi ve yakılması sonrasında polisin etrafı güvenlik çemberine almaması yine tepki çeken bir durum oldu. Çıkan olaylar esnasında yaralanan ve mağdur olan kişilerin ve yakınlarının önümüzdeki günlerde kusur ve ihmali bulunan polis ve 112 ekipleri hakkında suç duyurusunda bulunulabileceği belirtiliyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi