fg_52gk1.jpg

Ak Parti’nin Gaziantep’te son günlerde olumsuzluklarla gündeme gelen milletvekili adaylarından olan Eyüp Özkeçeci’nin bayramın ilk günü ortada kaybolması dikkat çekerken, Özkeçeci’nin tatile çıktığını iddia edildi.



21 Nisan 2023 Cuma
Gaziantep

Seçimlere sayılı günler kaldı ve tüm partiler son hızıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu partilerin başında ise iktidar partisi Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan geliyor. Partiler ve liderler bayramın ilk günü seçim çalışmalarına devam ederken, Ak Parti’nin Gaziantep 2. Sıra milletvekili adayı Eyüp Özkeçeci, aniden ortandan kayboldu.

TATİLE ÇIKTI İDDİASI

Ak Parti’nin Gaziantep heyeti başta eski Adalet Bakanı ve 14 Mayıs seçimlerinde 1. Sıra milletvekili adayı olan  Abdulhamit Gül olmak üzere, diğer adaylar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İl Başkanı Ertuğrul Teymur ve bazı isimler, bayramın ilk gününü depremin büyük yıkıma uğrattığı İslahiye ve Nurdağı ilçesinde geçirirken, heyette Eyüp Özkeçeci yer almadı. Heyette yer alan ve gazetemize bilgi veren bir isim, ’’Bugün tüm kadro İslahiye’deydik. Ama Eyüp Bey kadroda yer almadı.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi