sd_AYr9O.jpg

Gaziantep 25 Aralık Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kıcıkoğlu, sanayi sitesi önünde ve çevresindeki yollar da alt yapı bozukluğu nedeniyle sık sık çökmeler yaşandığını belirterek bu soruna çözüm bulunmasını istedi.



4 Mayıs 2023 Perşembe
Gaziantep

Ağır tonajlı kamyon, tır ve diğer araçların tamir ve bakımının yapıldığı Gaziantep 25 Aralık Küçük Sanayi Sitesi’nde siteye giriş ve çevresinde bulunan yolların bozuk olması tepkilere neden olurken, konu hakkında bilgi aldığımız Site Başkanı Mustafa Kıcıkoğlu, sitenin yollarının asfaltı kaldırmadığına dikkat çekti.

ALT YAPI SIKINTISI VAR

Sitenin ön ve arka bölümündeki yolların alt yapı sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Kıcıkoğlu,’’Sitemiz Gaziantep için önem teşkil eden bir site. Sitemizde ağır tonajlı araçların tamir ve bakımı yapılmaktadır. Araçların ağırlığı fazla olduğu için siteye gelen yollarda çok fazla çökmeler ve kırılmalar oluyor. Bu soruna kalıcı bir çözüm istiyoruz. Ayrıca sitemize gelen yol tek şerit. Bu yol yeterli değil. Bu da ayrı bir sıkıntı oluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve belediye yetkililerinden bu sıkıntımıza çözüm bulmasını istiyoruz’’ dedi.



df_4ZMjY.JPG 1 / 2

ol_2I3JB.JPG 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi