sd_egsUI.jpg

Gaziantep’te Ak Partililer ile CHP’liler arasında yaşanan gerginlik esnasında havaya ateş eden CHP’li Ersin Atar’ın kardeşi Avukat Deniz Atar açıklama yaptı. Atar, polisin olayları yatıştırmak için havaya ateş etmemesi sonrasında kardeşi Ersin Atar’ın ruhsatlı silahıyla havaya ateş ettiğini, kardeşinin hedefinin ortalığın sakinleşmesini sağlamak olduğunu kaydetti.



10 Mayıs 2023 Çarşamba
Gaziantep

Dün Gaziantep’te Sanko Park önünde Ak Partililer ile CHP’li gençler arasında çıkan kavga çıkmış, kavga anında olay yerinde olan CHP Şehitkâmil Belediye Meclis Üyesi Ersin Atar, havaya ateş açmıştı.

KARDEŞİ AVUKAT DENİZ ATAR’DAN AÇIKLAMA

Olayın ardından gözaltına alınan Ersin Atar’ın Avukat olan kardeşi Deniz Atar, konu hakkında bir açıklama yaptı. Polisin ortalığı sakinleştirmek için havaya ateş etmemesi üzerine kardeşi Ersin Ateş’in havaya ateş ettiğini belirten Atar, ‘’AKP’liler, demir sopalarla CHP’li gençlere saldırdı. CHP Gençlik Kolları MYK üyesi Necmettin Açıkgöz’ü otuza yakın AKP’li araya aldı, öldüresiye dövdü. CHP’liler, olayı sakinleştirmek için uğraşırken, kardeşim Ersin Atar, polislere “havaya ateş edin, herkes dağılsın” diye söyledi.  Polis memurları bunu yapmadı. Tekrar söyledi, fakat polisler, ’Sen meclis üyesisin. Ruhsatlı silahın varsa sen havaya bir el ateş et’ dedi. Meclis üyemiz de, havaya bir el ateş etti. Maksat, olayı sakinleştirmekti. Bunun üzerine kavga eden gruplar ayrıldı. CHP’li gençlerden yaralılar var. Olay bu şekilde olup, bilginize sunulur.’’ dedi.

 

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi